Menu
Elefant Möbel

Elefant Biertuin stoel

Elefant Möbel
Elefant Biertuin stoel
  € 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  "Olifant-proof": tuinstoelen. Voor ons met robiniahout

  Dit tuinmeubilair wordt normaal gesproken alleen gebruikt in cafés en restaurants met buitencatering: hier is het een unieke investering vanwege de robuuste, "olifantbestendige" afwerking die wordt aangegeven door het logo - de stoel gaat tientallen jaren mee. Voor ons is het beplankt met weerbestendig Robinia hout. Het wordt eerst bedekt met een gepigmenteerde primer, die onder andere de UV-bescherming verbetert; vervolgens wordt een tussenschuurbeurt uitgevoerd. Ten slotte wordt het hout geolied, waardoor het een tijdlang beschermd is tegen vergrijzing. Als u achteraf geen last wilt hebben van vergrijzing, kunt u dat tegengaan met houtverzorgingsproducten.

  Het frame: gegalvaniseerde staalplaat

  Het stevig afgewerkte frame is gemaakt van 6 mm dik staalplaat, die wordt beschermd door een zinklaag die in een hot-dip proces wordt aangebracht - dit biedt een veel betere en duurzamere bescherming tegen corrosie en harde stoten dan gepoedercoate frames. De tafel en stoelen kunnen worden opgevouwen en gestapeld. De poten zijn voorzien van verwijderbare plastic noppen om gevoelige vloeren te beschermen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 83389

   Comfortabele fauteuil met armleuningen die niet te veel ruimte inneemt, zelfs op het balkon. Thermisch verzinkt bandstaal, geolied robiniahout. Hoogte 80 cm, breedte 54 cm, diepte 54 cm. Zitting 39 x 39 cm. Zithoogte 45 cm. Inklapbare afmetingen 105 x 54 x 15 cm. Gewicht 11 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen