Menu

Eikenhout uitprikken

Eikenhout uitprikken
4,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

In vergelijking met kunststof is eikenhout niet alleen het mooiste materiaal, maar in geval van twijfel ook het duurzaamste. Door zijn natuurlijke eigenschappen kan het gemakkelijk tegen regelmatig contact met vochtige grond, en door UV veroorzaakte vermoeidheid zoals materiaalbreuk is ook uitgesloten. Ons uitsteekhout wordt ook geleverd met twee punten van verschillende omtrek - om kleinere en grotere zaailingen even voorzichtig te kunnen scheiden.

Beschermt tere zaailingen

Het gereedschap dat door tuiniers wordt gebruikt voor het scheiden en uitplanten van zaailingen, wordt gewoonlijk vervangen door minder geschikte hulpmiddelen zoals lepels, pennen, enz. voor thuisgebruik. Een echt uitsteekhoutje met afgeronde punt is zacht voor tere zaailingen, en de verschillend dikke uiteinden zijn geschikt voor zaailingen van verschillende grootte. Het eikenhout wordt niet aangetast door regelmatig contact met vochtige grond.

Productinformatie

Artikel nummer 51877

Eikenhout.
Lengte 17 cm. Gewicht 10 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu