Menu
Eichenlaub

Eikenblad tafelbestek

(4 delen)
Eichenlaub
Eikenblad tafelbestek
(4 delen)
  € 359,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Het originele eikenblad. Gesmeed

  Het is een beroemd bestek. Dit is het origineel, zoals het sinds 1910 in Solingen wordt gesmeed onder het merk "Eichenlaub": een in één stuk uit roestvrij staal gesmeed bestek met wangreep. Alle messen zijn matblauw doorboord en met de hand gepolijst. De "eikenblad" handgrepen worden zorgvuldig met de hand aangebracht, geklonken en fijn gepolijst. Ze zijn gemaakt van "Paperstone", een jonge, duroplastische harde stof, vervaardigd uit een mengsel van oud papier en fenolhars. Zoals alle materialen van deze orde is het zeer resistent. Een polijstmiddel geeft het een matte glans en het voelt aangenaam aan. In ieder geval gebeurt het schoonmaken uitsluitend onder stromend water met een beetje afwasmiddel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67349

   4-delige set (1 mes, 1 vork, 1 tafel- en koffielepel). Gemaakt in Duitsland. Gewicht van het mes ca. 60 g, totale lengte 22,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen