Menu

Eik en esdoorn voor eeuwigdurende kalender

Exclusief
Eik en esdoorn voor eeuwigdurende kalender
29,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

De Beierse fabrikant produceert volgens onze specificaties een reeks bureaumiddelen die indruk maken door hun materiaalgebruik - massief, geolied eiken- en esdoornhout - en door hun eenvoudige vormgeving.

Voor eeuwig duurt het langst

Een kalender die eeuwig kan worden gebruikt - en toch altijd de huidige datum toont (als u die maar van tevoren hebt ingesteld). Twaalf holtes staan voor de maanden, de huidige is gemarkeerd met een stalen bol. De onderstaande schaal toont de maximum 31 dagen van de maand, de huidige datum wordt aangegeven met een beweegbare pijl van roestvrij staal, die in een doorlopende groef is opgeslagen. Materiaalcombinatie en breedte komen overeen met die van het pennenbakje en het rechthoekige gebruiksvoorwerpenbakje uit dezelfde serie.

Volle deskers en lege deskers

Als het op bureaus aankomt, is de werkwereld verdeeld in "full-desk" en "empty-desk" mensen. De een houdt van een werkvlak dat overwoekerd is met duizenden dingen, terwijl de ander houdt van een werkplek met een bijna Japans aandoende leegte. Als je het de deskundigen vraagt, heeft de "empty-desk person" een duidelijk voordeel: zij zeggen dat omwille van de concentratie en de orde van de gedachten, zo weinig mogelijk moet worden opgeborgen, maar dat het goed gesorteerd en snel toegankelijk moet zijn. En om ervoor te zorgen dat deze vrij eenvoudige wijsheid ook in wetenschappelijke waardigheid ten onder kan gaan, wordt zij als "clean desk policy" door het dorp of door de kantoorkamers gejaagd. De geclaimde "nieuwe helderheid" is echter precies hetzelfde als voorheen - de bekende uitspraak van de ontwerper "minder is meer" geldt en gold juist voor de werkomgeving.

Productinformatie

Artikel nummer 32022

Gemaakt van geolied eiken- en esdoornhout. Hoogte 2,2 cm, breedte 18,6 cm, diepte 6,2 cm. Gewicht 170 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu