Classical Handmade Products BD

Eekhoornnest Rietgras

Classical Handmade Products BD
Eekhoornnest Rietgras
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Veilige schuilplaats

  Eekhoorns zijn solitaire dieren. Gewoonlijk bezet een dier tot acht schuilplaatsen tegelijk en pendelt tussen de verblijven, waarbij hij soms hier en soms daar slaapt of eet. De eekhoorn gebruikt de verschillende nesten ook om noten, vruchten en zaden in op te slaan voor zijn proviand. Het is daarom vaak niet gemakkelijk, vooral voor jonge dieren, om een territorium te veroveren, omdat de ouders alle geschikte plaatsen al voor zich opeisen. Vooral in nette, vooral goed onderhouden stadstuinen, waar de eekhoorn als culturele opvolger leeft, ontbreekt het aan goede schuilplaatsen. Grotere aaneengesloten bosgebieden in de buurt worden meestal opgeëist door de bosbouw en kunnen niet altijd beschutting bieden. Dit maakt het des te meer de moeite waard om een eekhoornren in uw eigen tuin op te hangen en de buurtdieren een nest- of slaapplaats te bieden die zo dicht mogelijk bij de natuur staat. Deze ren is ook geschikt als schuilplaats voor grotere vogels en is gemaakt van onbehandeld rietgras dat rond een stevig metalen frame is gevlochten. Het komt uit een gecertificeerde fabriek in Bangladesh, waar dergelijk vlechtwerk traditioneel nog met de hand wordt gedaan. Het eekhoornhok gaat meerdere seizoenen mee (en de een of twee gaten in het vlechtwerk die na verloop van tijd ontstaan, kan de bewoner nog opvullen met zelf verzameld nestmateriaal). Hang de holte ongeveer 2,5-3 m hoog, verborgen in een boom. Om het hol aantrekkelijk te maken voor de dieren, is het raadzaam er vooraf geschikt voedsel in te doen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16859

   Geweven in Bangladesh van lokaal rietgras. Metalen frame binnenin. Met sisal koord. Hoogte 30 cm, Ø 20 cm. Gewicht 700 g. Aangezien de eekhoornmanden met de hand worden gemaakt, kunnen er kleine afwijkingen in de afmetingen zijn.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen