ECM

ECM knoeigreep Bakeliet®

ECM
ECM knoeigreep Bakeliet®
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Smaakoptimalisator

  De bereiding van een goede espresso begint niet bij de machine. Zelfs de kleinste details tellen, want alleen al het gladstrijken van de espressomassa in de portafilter vereist veel handigheid. Omdat de druk van het water dat door de brouwklok loopt de tegendruk van de gelijkmatig geperste, samengeperste koffie nodig heeft voor een optimale extractie van aroma's en smaak. Barista's gebruiken hiervoor een tamper of koffiestempel. Het volgende model wordt in Italië gemaakt voor de espressomachinespecialist ECM uit Neckargemünden. Een glad gepolijste handgreep van zwart bakeliet® is op de massieve roestvrijstalen plaat geschroefd en kan gemakkelijk worden verwijderd voor een occasionele reiniging.

  Let op:

  Bakelite® is een geregistreerd handelsmerk van Bakelite GmbH.

  Productinformatie

  Artikel nummer 11245

   Roestvrij stalen plaat, afschroefbare handgreep in zwart bakeliet®. Uitvoering in zeildoek met 5,8 cm Ø . Hoogte 10 cm, gewicht 400 g. Voor ECM en Bezzera machines uit ons assortiment.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen