Menu

Echte baret

Zwart
Exclusief
Echte baret
Zwart
  Zwart
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  De Baskische pet

  Vooral populair bij kunstenaars en intellectuelen, en daardoor bekend geworden door het feit dat een hoofd dat erdoor bedekt wordt zelden helemaal hol is - dit is een echte. Sinds 1928 wordt deze "Bask" gemaakt in een fabriek aan de voet van de Pyreneeën. De fijnste wolkammen worden op een rondbreimachine verwerkt tot de ruwe basque, de "Labrazze"; de uiteinden van de scheringdraden die in het midden uitsteken vormen later de onmisbare "tepel". Belangrijk is het daaropvolgende vulproces, waarbij de labrazze geleidelijk krimpt tot zijn uiteindelijke grootte - dit gebeurt hier met tijdrovend handwerk. Alleen zo ontstaat het slijtvaste, kreukelige, verwarmende, waterafstotende en tegelijkertijd luchtdoorlatende edelvilt waarvoor een goede baret terecht wordt geprezen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 22626

   100% wol. Voering en zweetband 100% acetaat. Gemaakt in Frankrijk.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten