Menu

Dux Blikslijper Duroplast

Zwart
Dux Blikslijper Duroplast
Zwart
€ 6,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Potloodslijper gemaakt van thermoharder. Mooi, zwaar, praktisch.

Wanneer u deze thermohardende puntenslijper in de hand neemt, het gewicht ervan voelt en het fijne snijwerk in het deksel en het keurige reliëf in de voet, zult u blij met ons zijn dat er nog alledaagse dingen zijn die gemaakt zijn van de eerste thermohardende kunststoffen en niet van de goedkopere petrochemische kunststoffen. De mooie doos bevat een Dux puntenslijper die geschikt is voor zowel normale potloden als voor zuiver grafiet en kleurpotloden in het gebruikelijke potloodformaat. Het mes kan indien nodig worden vervangen, en u vindt ook vervangmessen voor de Dux slijper in ons assortiment.

Over slijpen

De beste manier om een potlood of kleurpotlood te slijpen is met een scalpel of een scherp, klein mesje. Hierdoor kunt u het lood zeer wijd uitzetten, zodat u vervolgens van de ene kant kunt werken voor brede streken, de andere kant voor zeer fijne streken. De kenner heeft tijdens het werken ook een klein stukje fijn schuurpapier of amaril naast zich, waarover hij herhaaldelijk kort met de punt van het potlood strijkt: Hij blijft scherp zonder steeds te moeten worden ingekort.
Als u met een van de gebruikelijke kleine zakkenslijpers werkt, zorg er dan voor dat de mesjes scherp zijn. Stompe bladen scheuren het hout en zorgen ervoor dat de stift gemakkelijk breekt - vooral bij de meer gevoelige kleurpotloden. Om ervoor te zorgen dat dit u niet overkomt, hebben wij ook in dit alledaagse voorwerp gezocht naar het meest typische exemplaar.

Productinformatie

Artikel nummer 203107

Duroplast doos, Ø 3,8 cm, hoogte 6 cm. Mes van roestvrij staal, 24 × 6,5 mm, vervangbaar. Gewicht 37 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu