Menu

Droogshampoo

Granaatappel
Droogshampoo
Granaatappel
  € 12,90Basisprijs: € 129,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Met cacao en zwarte klei: voedt en verfrist donker haar. Met fruitig-zoete geur van granaatappel.

  Poederachtige frisheid voor het haar. Droogshampoo.

  Jaren geleden had niemand gedacht dat droogshampoos weer in de mode zouden komen. Toch zijn ze een pactische zaak, niet alleen op reis, maar ook in het dagelijks leven, bijvoorbeeld als het haar even opgefrist moet worden. En voor wie het wassen van het haar tot een minimum wil beperken (de hoofdhuid is dankbaar) of in ieder geval de tijd tussen twee wasbeurten wil verlengen, is droogshampoo ook een zeer nuttig hulpmiddel. Fijn verdeeld in het haar bindt het poeder vet- en vuildeeltjes, die vervolgens worden uitgeborsteld.

  Of blond, of braun...

  Puremetics produceert de droogshampoo op basis van maïszetmeel en zuiveringszout. De toevoeging van essentiële oliën geeft het, en daarmee het haar, een aangenaam frisse, natuurlijke geur. Het lichte poeder is geen probleem bij gebruik op blond tot brunette haar, maar het kan sporen achterlaten op donker haar. Daarom heeft Puremetics droogshampoos ontwikkeld speciaal voor licht en donker haar. Aan dit laatste wordt cacao en zwarte klei toegevoegd, wat niet alleen het haar voedt, maar er ook voor zorgt dat het poeder onzichtbaar zijn werking kan ontplooien en zelfs de donkere kleur intensiveert. Het is gemakkelijk te gebruiken: breng de droogshampoo aan op de palm van je hand, wrijf het lichtjes in en haal het spaarzaam door de vettige delen. Borstel dan door het haar. Wij raden aan eerst een vrij kleine hoeveelheid te gebruiken (zo nodig herhalen) en na gebruik uw handen te wassen.

  Geen plastic, minder afval, veel zorg. Puremetica.

  Plasticvrij, duurzaam en zero waste, dat zijn de belangrijkste criteria volgens welke Puremetics niet alleen zepen, droogshampoos en alle andere lichaamsverzorgingsproducten produceert. De in Hannover gevestigde start-up probeert ook de eigen bedrijfsstructuur stap voor stap zo plasticvrij mogelijk te maken. En ook al is een 0% plastic cultuur nauwelijks mogelijk, hun doelstelling is een stimulans om zoveel mogelijk plastic, afval en kooldioxide-uitstoot te besparen. Pas als Puremetics ervan overtuigd is het maximale te hebben bereikt op het gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid gaat een product in productie. Dit houdt in dat alleen veganistische ingrediënten worden gebruikt, dat de producten geen plastic bevatten en niet op dieren worden getest, dat de verpakking tot een minimum wordt beperkt en ook zonder aarzeling kan worden hergebruikt, bijgevuld of weggegooid. En om ervoor te zorgen dat milieu- en dierenbescherming niet ophoudt bij uw eigen voordeur, steunt Puremetics vele projecten op dit gebied.

  Productinformatie

  Artikel nummer 208948

   100 g in een kartonnen buis

   Ingrediënten: ZEA MAYS STARCH, THEOBROMA CACAO SEED EXTRACT, SODIUM BICARBONATE, MONTMORILLONITE, CI 77499, PARFUM, LIMONENE, LINALOOL

   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen