melabel®

Drijfstang plug-in hekwerk stalen segmenten

Onbehandeld
melabel®
Drijfstang plug-in hekwerk stalen segmenten
Onbehandeld
  Onbehandeld
  € 16,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Het model voor grotere afstanden

  In deze versie bestaat de piketomheining uit langere, verbonden elementen die sneller grotere afstanden overbruggen en geschikt zijn om een eenvoudige, eenvoudige tuinomheining te bouwen. De enige versiering zijn de kleine lussen aan de uiteinden van de palen. De segmenten worden stevig in de grond gestoken, ondersteuning wordt geboden door de verbindingsstangen.

  Houd er rekening mee dat het onbehandelde staal kan en mag roesten, maar toch is het zeer duurzaam. Na verloop van tijd krijgt de staaf een prachtig roodachtig braune roestpatina.

  Eenvoudige montage. Insteekhekken van ijzeren staven

  De montage van onze insteekhekken is denkbaar eenvoudig. De elementen - afhankelijk van het ontwerp individuele, in elkaar grijpende ronde spijlen of grotere, kant-en-klare afrasteringssegmenten - worden in de grond gestoken tot een diepte van ongeveer 20-30 cm. Een fundering is niet nodig en voor de installatie hoeven geen gaten te worden gegraven. Bijgevolg is de demontage van een dergelijk hek net zo gemakkelijk als de montage, bijvoorbeeld als het moet worden verplaatst naar een andere plaats of een ander parcours moet volgen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 83696

   Kan worden gebruikt als verbindings- of eindpaal. Twee afrasteringssegmenten worden elk door één stang vastgehouden, de oogjes aan de uiteinden van de dwarsstangen moeten elkaar hiervoor overlappen. Rond staal onbehandeld (Let op: niet roestvrij). Ø 1,6 cm, hoogte 144 cm. Gewicht 2,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen