Menu

Drankenrek beukenhout

Drankenrek beukenhout
  € 479,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Dit drankenrek is exclusief verkrijgbaar bij Manufactum, en wel om een heel eenvoudige reden. We konden geen plank voor drankkratten vinden, van hout bovendien, in de gewenste kwaliteit - en daarom lieten we die voor ons produceren. Onze productmanagers noemen het wel eens compensatie voor persoonlijke gevoelens van gemis wanneer zij erin slagen dergelijke kloven te dichten.

  Opslag van dranken

  Met dit rek hebben wij een meubel ontwikkeld dat een zeer functioneel en esthetisch alternatief biedt voor de gebruikelijke, meestal onbetrouwbare metalen rekken voor drankkratten. Het rek biedt ruimte voor drankkratten op twee niveaus: voor drie smalle kratten met 6 flessen of twee brede kratten met 12 of 20 flessen. De hoogte van het middelste schap kan met 10 cm worden gevarieerd, zodat de interne afmetingen van de vakken kunnen worden aangepast aan verschillende kratmaten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19359

   Gemaakt van onbehandeld beukenhout. Stalen koppelstukken en schroeven. Hoogte 1,15 m, breedte 74 cm, diepte 45,5 cm. Gewicht 17 kg. Gedeeltelijk geassembleerde levering: kant-en-klare zijpanelen en planken moeten aan elkaar worden gekoppeld. Inbussleutel en gedetailleerde instructies zijn inbegrepen. Zonder drank.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu