Menu
Detoa

Draaiend figuur giraffe

Detoa
Draaiend figuur giraffe
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Gelede

  Druk op de knop en ze wordt langzaam slap, knikt berustend met haar hoofd terwijl ze expressief (en zeer lenig) demonstreert hoe ze moet gespen.

  Drukkers

  Detoa produceert sinds 1908 houten producten in de Tsjechische stad Albrechtice. In de jaren 1930 begon het bedrijf met de productie van zogenaamde wiebelende of draaiende figuren, die tot op de dag van vandaag niets van hun fascinatie hebben verloren. Voor het honderdjarig bestaan van het bedrijf werden twee van de historische figuren opnieuw uitgegeven - de giraffe en de kikker. Ze worden niet alleen gepresenteerd in het originele schilderij, maar ook met de in die tijd gebruikelijke vierkante voet, waarin de drukknop met zijn onverwoestbare mechanisme is verborgen. Sinds enkele jaren zijn ook de kerstman en het rendier in ons assortiment opgenomen, maar dat zijn recentere figuren.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 87988

   Vanaf 3 jaar. Gemaakt van haagbeuk en esdoornhout, met de hand beschilderd. Gemaakt in Tsjechië. Hoogte 19 cm, voet 5 × 5 cm. Gewicht 75 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen