Beckland Erzeugnisse

Draadmat kokosnoot

Beckland Erzeugnisse
Draadmat kokosnoot
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De klassieker: borstel deurmat.

  Deze bijna onverwoestbare draadmat, die in 1955 door Beckland in Lünen werd gepatenteerd, bestaat uit een bovengemiddeld sterk, gegalvaniseerd draadgaas (draden Ø 2 mm, in het frame Ø 6 mm), dat de mat vorm en steun geeft en tegelijkertijd de ronde borstels van extra grove, uiterst slijtvaste, natuurlijke kokosvezels beschermt. Hun reinigende werking is indrukwekkend: zand, vuil en sneeuw worden even grondig verwijderd. De mat doet het dus niet alleen goed bij de voordeur, maar ook bij de ingang van de tuin of voor de kantoorcontainer van de bouwkundige. Zelfs als hij is ingesneeuwd, is hij onmiddellijk weer klaar voor gebruik door hem gewoon om te draaien. Dankzij de open constructie blijft de mat schoon aan de bovenkant (vuil druppelt door) en droogt hij zeer snel; een rubberen onderlaag maakt hem antislip. De 25 mm dikke mat is niet zelfdragend, en moet dus op het vlakke oppervlak rusten. Beckland laat de mat vervaardigen op de originele machines in het kokosvezelgebied in Sri Lanka.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10277

   Mat Staaldraad verzinkt, kokosvezels natuurlijk. Rubber onderlaag, PE hoeken. 58,5 x 38,5 cm. Gewicht 2,7 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen