Menu

Dr Bronner zepen

Citroen zeep
Dr Bronner zepen
Citroen zeep
€ 7,90Basisprijs: € 56,43/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Dr. Bronner’s Citroenzeep. Met de essentiële olie van citroen en sinaasappel. Verfrist en verkwikt.

Dr. Bronner’s. Wij zijn ALLES of NIETS.

Toen de jonge Duitse zeepmaker Emanuel Bronner in 1929 naar de VS emigreerde, had hij waarschijnlijk nooit durven dromen dat het bedrijf dat hij 20 jaar later oprichtte, ooit de populairste natuurlijke zepen van het land zou produceren. Want aanvankelijk reisde hij vele jaren door het land, niet alleen om zijn zeep te verkopen, maar ook om zijn pacifistische wereldbeschouwing tijdens lezingen te verspreiden. Onder de indruk van de twee wereldoorlogen waren verdraagzaamheid en vreedzaam samenleven van mensen een punt van zorg voor hem, maar ook de respectvolle en verantwoorde omgang met de natuur - voor die tijd nog hoogst ongebruikelijk. Een uiting hiervan waren zijn zepen, die hij uitsluitend op basis van natuurlijke, milieuvriendelijke grondstoffen en ingrediënten vervaardigde, die daardoor van uitstekende kwaliteit waren en tegelijkertijd een tegenpool vormden van de moderne, petrochemisch gebaseerde cosmetica. Het feit dat de zepen van Emanuel Bronner al snel meer succes hadden dan zijn lezingen, waar hij ze ook verdeelde, bewijst dat hij zijn tijd vooruit was en het bij het rechte eind had. Zonder verder omhaal drukte hij zijn boodschappen rechtstreeks op de etiketten, waar ze nu nog te vinden zijn.
Wij kunnen niet met zekerheid zeggen wat Dr. Bronner’s precies tot een cult in de VS heeft gemaakt, maar wij kunnen wel zeggen dat de kwaliteit van de producten ons volledig heeft overtuigd. In de door een familie gerunde zeepfabriek worden ze gemaakt van zuiver plantaardige grondstoffen, die grotendeels afkomstig zijn van duurzame biologische teelt en Fairtrade-gecertificeerd zijn.
Alle producten en ingrediënten zijn volledig biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze ecologisch verantwoord zijn, en dus in de beste Bronner-traditie staan. Dr. Bronner’s maakt grotendeels geen gebruik van buitenverpakkingen (daarom is het lettertype op de etiketten vrij klein, zodat er veel boodschappen op passen).

Dr. Bronner’s Soaps. Natuur in een bar

Net als de douchegels maakt Dr. Bronner’s deze natuurlijke zepen van kokosnoot-, olijf-, palmpit-, hennep- en jojoba-olie, maar hier als praktische bar soaps. In elk geval wordt een essentiële olie toegevoegd, waardoor de zeep een sterke, intense geur krijgt. Alleen de milde zeep wordt geleverd zonder verdere toevoegingen en is dus ook geschikt voor de zeer gevoelige huid.
Dr. Bronner’s Het merendeel van de grondstoffen - waaronder de palmpitolie - is afkomstig van duurzaam beheerde biologische teelt en eerlijke handel. Het papier is bedrukt met inkten op water- en sojabasis.

Productinformatie

Artikel nummer 12510

140 g stuk
Dr. Bronner’s Citroenzeep.
Met de essentiële olie van citroen en sinaasappel. Verfrist en verkwikt.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu