Menu
Hofsattlerei Cosack

Documententas koeienhuid

Hofsattlerei Cosack
Documententas koeienhuid
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Een documententas. Van de zadelmaker

  Deze documententas van sterk, stevig rundleer is afkomstig van een Westfaalse zadelmakerij met vier werknemers die zich voornamelijk bezighouden met het op maat maken van zadels voor paarden. Onder de premisse: Wat zich op het paard heeft bewezen, kan ook op kantoor niet verkeerd zijn. Sinds enige tijd maken ze ook leren tassen - in goede oude zadelmakerijstijl, volledig met de hand.

  Zadelleer. Uit één stuk

  De basis voor de documententas is het beste, natuurlijke, plantaardige, tongelooide tuigleer van Zuid-Duitse runderen, dat zich in het dagelijks gebruik heeft bewezen als robuust, duurzaam en weerbestendig, zelfs bij zwaar gebruik. Het leer is afkomstig van een eveneens in Noordrijn-Westfalen gevestigde looierij, die gespecialiseerd is in het zuiver plantaardig looien van leer. De tas is gemaakt uit één stuk 2,7 mm dik rundsleder, alleen de zijpanelen zijn ingenaaid. Hiervoor wordt zacht nappaleer (rundleer) gebruikt, wat de tas soepeler maakt. Bij de fabricage worden helemaal geen metalen onderdelen gebruikt, wat, samen met de duidelijke snit, het sterke leer goed tot zijn recht laat komen. Alle randen worden gladgestreken met de kantentrekker en tenslotte met de hand geverfd en gepolijst. Binnenin heeft de tas geen verdere onderverdeling en is niet gevoerd. Naast documenten in A4-formaat is er ook plaats voor een notebook met een beeldscherm van maximaal 13 inch.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60558

   Voor A4-documenten of een notebook met 13" beeldscherm. Runderhuid (dikte 2,7 mm), plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. Zonder verdelers, ongevoerd. Gemaakt in Duitsland. 34 cm breed, 25 cm hoog, 4 cm diep. Gewicht 530 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen