Menu
Exacompta

Document map variabele

Groen
Exacompta
Document map variabele
Groen
  € 6,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Dossiervreter. Met variabel vulniveau

  Voor menig hoge ambtenaar van een ministerie is er geen mooiere lof dan de reputatie een "dossiervreter" te zijn (en dus zijn kantoor te vullen met diepgaande deskundigheid tot in het kleinste detail). Wij bevelen deze variabele documentenmap aan als tafelgerei - het is zelf bij gratie een "bestandseter" en kan tot monsterlijke proporties uitgroeien als hij gevuld is. Het hoogtepunt is echter dat hij het variabeler doet dan de meeste andere modellen. Een ruggengraat die stap voor stap kan worden uitgetrokken en verborgen is in het achterdeksel zorgt ervoor dat hij meegroeit met zijn taken. Licht gevuld is het niet meer dan een plat, zij het groot formaat "etui", maar het zwelt geleidelijk op tot een 12 cm hoge vijlkubus. Een veelheid aan documenten, hele jaren tijdschriften, zelfs verschillende van onze catalogi kunnen er gemakkelijk een plaatsje in vinden. De afwerking is aangepast aan deze mogelijke belasting: 1 mm dik karton, gelamineerd met reliëfpapier, met wit papier aan de binnenkant. En om ervoor te zorgen dat alles wat bij elkaar hoort bij elkaar blijft op de soms hobbelige weg naar het werk thuis en op kantoor, is hij voorzien van een sterke canvas riem die stevig kan worden vastgemaakt met een stalen gesp.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20498

   Sterk, 1 mm dik karton, bekleed met reliëfpapier. Ca. 12 cm hoog bij maximale vulling. Met sterke linnen band en stalen sluiting. 32 × 24,5 cm. Gewicht 290 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen