WACA-Kunststoffwarenfabrik

Dienblad melaminehars

Klein - Zwart
WACA-Kunststoffwarenfabrik
Dienblad melaminehars
Klein - Zwart
  € 17,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Plastic ontwerp. (Meer precies: thermohardende kunststoffen).

  Kunststoffen van de thermohardende familie lijken - in tegenstelling tot hun thermoplastische nakomelingen - een inherente "neiging tot vervorming" te hebben. Dit, zo is gesuggereerd, is te danken aan de "aardsheid" van het materiaal, dat alleen met giettechnieken kan worden verwerkt, en waarmee het zich heeft kunnen verdedigen tegen zowel de creatieve uitbundigheid van ontwerpers als de procesmatige verarming van goedkope producenten. Hoe het ook zij, onze stelling over de hogere esthetische aspiraties van thermoharders wordt op indrukwekkende wijze bevestigd door dit eenvoudige keukengerei. Melaminehars, dat in 1935 werd ontwikkeld en verwant is aan bakeliet®, was een kunststof die veel werd gebruikt voor keukengerei vanwege zijn enorme sterkte, hoge hittebestendigheid en voedselveilige eigenschappen. Onze melaminegoederen zijn afkomstig van het bedrijf WACA in Schalksmühle, dat sinds 1921 thermoharders verwerkt.

  Opmerking:

  Het materiaal is niet geschikt voor de magnetron. Het mag niet worden blootgesteld aan temperaturen boven 70°C. Het is ook ongeschikt voor het bewaren van zuur voedsel. Vervang het product als er zichtbare gebruikssporen zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 81884

   Klein: 30,5 cm x 22 cm. Hoogte 2,5 cm. Gewicht 280 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen