SIDE BY SIDE

Deurpaneel Deurvriend

SIDE BY SIDE
Deurpaneel Deurvriend
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Analoog sociaal netwerk: Het bordje hangt aan de deurklink en geeft belangrijke informatie door aan familie en vrienden. De zwarte rubberen band houdt de schoolbordpen vast, maar ook brieven of kaartjes voor de avond.

  Side by Side

  Producten van een bijzondere fabrikant: De geschiedenis van SIDE BY SIDE is gebaseerd op een initiatief van de productontwerpster Sabine Meyer. Tien jaar geleden maakte zij kennis met het werk van de timmerwerkplaats Wendelstein Werkstätten in de Beierse uitlopers van de Alpen en daarmee met de vaardigheden en het enthousiasme van de gehandicapte ambachtslieden die daar in productie zijn. Sindsdien worden er hoogwaardige producten, goed ontworpen door haar en andere productontwerpers, geproduceerd in het beste vakmanschap.

  Dit is een indrukwekkend bewijs dat productkwaliteit en sociaal engagement elkaar perfect aanvullen. Het succes van SIDE BY SIDE spreekt voor zich: bij voorkeur gemaakt van lokaal hout en behandeld met milieuvriendelijke oliën, wassen of vernissen, zijn de producten inmiddels bekroond met een groot aantal designprijzen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 28074

   Afmetingen: B 10,5 × D 1 × H 25,5 cm
   Gewicht: 65 g
   Materiaal: MDF, gelakt; krijtstift, rubberen koord
   Ontwerp: Bernhard Glas
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen