Mérigous

Deurknoppen porselein

(1 paar)
Wit
Mérigous
Deurknoppen porselein
(1 paar)
Wit
  Wit
  € 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Let op:

  Je hebt de keuze uit verschillende deurkrukken en deurknoppen en moet daarom alle benodigde covers apart bestellen, tenzij anders beschreven. Hier bieden we je de afdekkingen voor Buntbart sloten (normale kamersleutel).

  Uit Frankrijk. Limoges porselein

  Limoges, gelegen in de voormalige Franse provincie Limousin, is al eeuwenlang een van de belangrijkste porseleinproductiecentra in Europa. De volgende deurklinken zijn gemaakt van Limoges porselein, geperst in een metalen mal en gebakken op 1.400 °C tot ze glad zijn. Alle messing onderdelen zijn uit het massieve materiaal gedraaid, gefreesd en vernikkeld. De heldere delen zullen donkerder worden tot een warme kleur, tenzij je ze van tijd tot tijd polijst.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16982

   Lengte 6,5 cm, breedte 4 cm, diepte 5 cm. Gewicht per handvat 110 g. Met twee plastic afstandsringen en een inbussleutel. Zonder rozetten en schroeven.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen