Menu
Manufactum

Deurdrager zwenkarm gesmeed

Manufactum
Deurdrager zwenkarm gesmeed
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Als het gordijn de deur volgt.

  Deze deurbeugel wordt aan de deur bevestigd als aanvulling op onze smeedijzeren gordijnroede zwenkarm. De lange poot van de zwenkarm loopt dan bij elke beweging van de deur in het oog, zodat de zwenkarm en het gordijn meebewegen bij het openen en sluiten.

  De zwenkarm en de deurbeugel vormen samen een ingenieus eenvoudig apparaat voor gordijnen in ruimtes met weinig ruimte en voor dichte deuren of erkers. De zwenkarm (dan zonder deurbeugel) kan net zo goed als kamerscherm worden gebruikt. De beugel kan links of rechts van de deur of het raam, op dezelfde muur of haaks daarop worden gemonteerd. De deurhouder is gemaakt van massief smeedijzer in een smederij in Estland. Het oppervlak is blank gelakt en dus beschermd tegen corrosie. Mocht er tegen de verwachting in toch roest ontstaan, dan raden wij aan de deurbeugel en ook de gordijnroede met onderhoudsolie te behandelen. De gordijnroede en deurbeugel zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik binnenshuis.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205032

   Staal, gesmeed en blank gelakt. Lengte 15,5, breedte 2 cm, uitsteeksel 6,5 cm. Gewicht 200 g. Gemaakt in Estland. Levering zonder zwenkarm en gordijn.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten