Das Vogelhäuschen

Dennenappel vogelvoederhuisje

Das Vogelhäuschen
Dennenappel vogelvoederhuisje
  € 9,90Basisprijs: € 22,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Energierijke graanvoeding

  In deze kegel zit veel goeds uit granen, fruit en zaden. Het is gebaseerd op een natuurlijke dennenappel waarin - met de hand - het beste vogelvoer wordt verwerkt. De hoogste kwaliteit rundertalg (het zuivere, witte vet; zonder additieven of onzuiverheden) en plantaardige olie worden gebruikt. Er worden havervlokken, sultana's, pinda's, zwarte zonnebloempitten en kalkgruis aan toegevoegd. In de regel is het voer ongeveer zes tot acht weken houdbaar, wat langer is dan de standaard mezenbollen die in de handel verkrijgbaar zijn. De voerkegel doet het ook zonder de lelijke plastic netten die gewoonlijk dienen als afdekking voor dit type presentatie.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67544

   Natuurlijke dennenappel gevuld met vogelvoer. Samenstelling: Granen, zaden, noten, fruit, oliën en vetten, mineralen. Het voermengsel is getest op besmetting met ambrosiazaad. Hoogte ca. 16,5 cm, Ø ca. 10,5 cm. Gewicht ongeveer 450 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen