Menu

Dekselbox massief hout

Eik - 11 cm Ø
Dekselbox massief hout
Eik - 11 cm Ø
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Duidelijke designtaal in hout.

  Sleutels voor de voordeur, auto of voor het opwinden van horloges en kleine onderdelen van allerlei aard zijn verborgen in deze houten schalen met deksel. Het ontwerp en het materiaal vormen daarentegen een zichtbaar contrast. Hun heldere, onversierde vorm doet denken aan de eenvoudige keramische of porseleinen kommen die vaak in Japan worden gevonden. De minimalistische indruk wordt doorbroken door het hout, waarvan de nerf de zachte rondingen op een bijzondere manier weet te benadrukken. De oppervlaktebehandeling met harde olie doet de rest. De keuze is tussen Amerikaans notenhout of eikenhout uit de regio Spessart. Hier bevindt zich ook de werkplaats van de fabrikant, waar de kom en het deksel worden gefreesd uit twee of drie gelijmde blokken massief hout. Hun randen zijn in verstek, zodat het deksel positief op de kom ligt en deze plat sluit. Hierdoor kunnen ook meerdere houten kisten op elkaar worden gestapeld, wat al snel een sculpturale opstelling wordt.

  Niet geschikt voor direct contact met voedsel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205065

   Schaal (dikte 10 mm) en deksel (dikte 8,5 mm) van eiken- of walnotenhout, oppervlakken zeer fijn geschuurd en geolied. Gemaakt in Duitsland.
   Eiken geolied. Ø 11 cm, hoogte 5 cm. Gewicht 165 g.
   Eiken geolied. Ø 17 cm, hoogte 7,5 cm. Gewicht 300 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen