Menu

Dekblad voor lade rek Legbord

Dekblad voor lade rek Legbord
€ 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

MAGAZIN products - een reeks meubels en woonaccessoires ontwikkeld en geproduceerd door MAGAZIN in samenwerking met ontwerpers.

Als een top finish.

Lade rek Stellage

STELLAGE dient vele doelen als een zeer functionele lade plank: Als opbergruimte voor wasgoed en kleding, als opbergmeubel in de keuken, voor papieren en kantoorspullen in de werkkamer of puur als opbergrek in de bijkeuken - STELLAGE overtuigt door de veelzijdige gebruiksmogelijkheden. De rekken, die verkrijgbaar zijn in drie kleuren en drie hoogtes, kunnen in willekeurige volgorde op elkaar worden gestapeld met behulp van de meegeleverde verbindingsstukken. De stapelbare STAUKISTE containers kunnen precies in de verschillende hoogtes op geleiderails worden geplaatst: Twee van de kleine dozen, die 12 of 17 centimeter hoog zijn, of één hoge doos, die 32 centimeter hoog is. In principe passen ook andere modellen van de systeemkratten, die duizenden malen worden gebruikt als kratten voor voedseltransport en vele andere doeleinden, in de frames.

Instructies

Productinformatie

Artikel nummer 89138

Afmetingen: B 64,3 × D 41 x H 0,2 cm
Gewicht: 3,2 kg
Materiaal: stalen buis, plaatstaal, poedercoating
Design: Kuno Nüssli / MAGAZIN
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

MAGAZIN-Producten

MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

MAGAZIN-producten
Menu