Menu

Dekblad voor lade rek Legbord

Dekblad voor lade rek Legbord
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Als een top finish.

  Lade rek Stellage

  STELLAGE dient vele doelen als een zeer functioneel ladekastje: Als opbergruimte voor wasgoed en kleding, als opbergmeubel in de keuken, voor papier en kantoorspullen in de werkkamer of puur als opbergrek in de bijkeuken - STELLAGE overtuigt door zijn veelzijdige gebruiksmogelijkheden. De rekken, verkrijgbaar in drie kleuren en drie hoogtes, kunnen in willekeurige volgorde op elkaar worden gestapeld met behulp van de meegeleverde verbindingsstukken. De stapelbare STAUKISTE containers kunnen precies in de verschillende hoogtes op geleiderails worden geplaatst: Twee van de kleine dozen, die 12 of 17 centimeter hoog zijn, of één hoge doos, die 32 centimeter hoog is. In principe passen ook andere modellen van de systeemkratten, die duizenden keren worden gebruikt als kratten voor voedseltransport en vele andere doeleinden, in de frames.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 89138

   Dimensions: B 64,3 × D 41 x H 0,2 cm
   Weight: 3,2 kg
   Materiaal: buisstaal, plaatstaal, gepoedercoatt
   Design: Kuno Nüssli / MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten
   Menu