Menu

Container opbergdoos

Middel - RAL 7021 Zwartgrijs
Container opbergdoos
Middel - RAL 7021 Zwartgrijs
  Middel
  RAL 7021 Zwartgrijs
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Stapelbare plastic kratten zijn een onmisbaar product in ons transport- en goederenbeheer. In hun gestandaardiseerde formaat vervoeren ze levensmiddelen en consumptiegoederen en zorgen ze voor orde en efficiëntie. Als je denkt aan hun mogelijke toepassingen, zoals op de markt, ontstaat een bijzondere esthetiek.

  Voor MAGAZIN hebben we de dozen met hun rasterachtige structuur, bekend van het voedseltransport, uitgevoerd in wit en zwart-grijs in drie verschillende hoogtes. Om het toepassingsgebied van de STAUKISTEN uit te breiden, hebben we het ladeblok STELLAGE ontwikkeld - verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes. De afzonderlijke elementen kunnen op elkaar worden gestapeld en voorzien van wielen of voeten.

  Bij hergebruik en heroverweging wordt het industriële product een aantrekkelijk meubelstuk dat kan worden gebruikt in woonkamers, slaapkamers, kantoren en werkplaatsen.

  Container opbergdoos

  Deze gaasmanden dienen als opbergruimte voor allerlei spullen in de keuken, de woonkamer en op kantoor: bijvoorbeeld individueel geplaatst op onze bijpassende ROLL FRAME als tafel met opbergruimte voor de bank, als opbergbox in de keuken of als organiserend element in de kledingkast. Wij bieden ze aan - in andere kleuren bekend als standaardkratten in magazijnen en industrie - in verschillende hoogten, die naar wens kunnen worden gestapeld en gecombineerd.

  De STACKING BOXES dienen ook als aanvulling op ons STELLAGE ladenrek.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 89410

   Materiaal: 100 % polypropyleen
   MediumAfmetingen: Buitenafmetingen: B 60 x D 40 x H 17 cm, Binnenafmetingen: B 57 x D 37 x H 15,5 cmVolume: 33 lGewicht: 1,4 kg
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten