Menu

Dekbedovertrek Half Linnen Gestreept

Blauw-grijs - 135 × 200 cm
Dekbedovertrek Half Linnen Gestreept
Blauw-grijs - 135 × 200 cm
  € 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden april, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Alliantie in linnen en katoen. Beddengoed van halflinnen.

  Halflinnen bestaat uit katoen en ten minste 40% linnen. Dit combineert de voordelen van beide materialen: het katoen maakt de stof zacht en gemakkelijker te onderhouden dan zuiver linnen. Het linnengehalte daarentegen zorgt voor een pittig gevoel en zorgt ervoor dat de stof slijtvast en duurzaam is en dus vele wasbeurten kan doorstaan. De linnenweverij Driessen in Schlitz produceert dit halflinnen dekbedovertrek in een bijzonder solide schering- en inslagkwaliteit: Driessen gebruikt een stevig katoengaren (Nm 60/2) in de schering en fijn linnengaren (Nm 26) in de inslag. Met een basisgewicht van 150 g/m2 is het linnen gebonden weefsel iets fijner en aangenaam zacht.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206466

   50% linnen, 50% katoen. Oorsprong Europa. Basisgewicht 150 g/m². Machinewas tot 60 °C zonder optische witmakers. Alleen licht draaien. Droogtrommel op laag vuur. Krimp 4%. Alle covers zijn voorzien van gedraaide knoppen. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen