Skovshoved Mobelfabrik

Deense tuinstoel eikenhout

Skovshoved Mobelfabrik
Deense tuinstoel eikenhout
  € 479,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Scandinavisch filigraan.

  Bij deze tuinmeubelen, die gebaseerd zijn op een historisch Deens model, is de Scandinavische designtaal op het eerste gezicht herkenbaar in proportie en detail. De tuinstoel ziet er niet alleen filigraan uit, hij is ook filigraan: licht en opvouwbaar is hij even geschikt voor terras en balkon. Gemaakt van geolied eikenhout en met gegalvaniseerd stalen beslag is deze fauteuil zelfs bestand tegen een permanent verblijf buiten. Houd er echter rekening mee dat de kleur en het oppervlak na verloop van tijd - en afhankelijk van de mate van verwering - zullen veranderen. Om dit uit te stellen adviseren wij u om bij slecht weer de meubelen onder een afdakje tegen de regen te plaatsen.

  Opmerking:

  Door het hoge looizuurgehalte van eikenhout kan in combinatie met vocht en bij contact met ferrometalen een blauwzwarte verkleuring op het houtoppervlak optreden. Bovendien kunnen de zogenaamde tannines door regenwater worden weggespoeld en vlekken maken op oppervlakken en aangrenzende materialen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27045

   Poolse eik. Stalen fittingen, gegalvaniseerd. Gemaakt in Polen. Hoogte 87 cm, breedte 56,5 cm, diepte 57 cm. Zithoogte 47,5 cm, zitvlak 45 × 38,5 cm. Vouwafmetingen 120,5 × 56,5 × 19,5 cm. Gewicht 5,1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen