LANIUS

Damespanty's

Zwart
LANIUS
Damespanty's
Zwart
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Toegepaste recycling

  Deze semi-transparante panty is gemaakt van 87% gerecycled polyamide. Om de hoogwaardige vezel te produceren worden recycleerbare materialen zoals visnetten, stoffen en tapijten verzameld, verwerkt, chemisch behandeld (gedepolymeriseerd en opnieuw gepolymeriseerd) en ten slotte gesponnen. Zo levert de innovatieve panty een duurzame bijdrage aan de bescherming van het milieu. Ze zijn ook visueel overtuigend: ze zijn gemaakt met een decoratief net aan de achterrand en geven de poten een gelijkmatige, halfdekkende uitstraling.

  Kwaliteit en eerlijke productie. Mode door Claudia Lanius

  Het werk van het modemerk Lanius speelt zich af in het spanningsveld tussen drie factoren: ten eerste modeontwerp met geraffineerde snitten en vormen, ten tweede het gebruik van gecertificeerde grondstoffen en ten derde de garantie van eerlijke arbeidsomstandigheden. Afhankelijk van het kledingstuk ligt de nadruk soms meer op de ene factor, soms op de andere - terwijl altijd de doorslaggevende vraag naar kwaliteit in termen van materialen en afwerking in het oog wordt gehouden. Claudia Lanius zit achter het in 1999 opgerichte merk. Zij ontwikkelt alle ideeën en ontwerpen in haar Keulse studio, die vervolgens door haar team worden gerealiseerd en door producenten in verschillende landen worden gemaakt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 203044

   87% polyamide, 13% elastaan, herkomst Marokko. Gemaakt in Marokko.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen