Menu

Damesjack met badstof capuchon

Blauw
Exclusief
Damesjack met badstof capuchon
Blauw
  Blauw
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Badstof is volumineus en zacht, luchtdoorlatend en aangenaam airconditionend. Het jasje met capuchon dat ervan gemaakt is, is bijzonder geschikt voor de zomerse vrije tijd; bij warm weer heeft het niets gewichtigs. Voor Manufactum gebruikt Armor lux katoen van gecontroleerde biologische teelt (kbA).

  Allons enfants

  Dit jack met verdubbelde capuchon draagt zeer comfortabel en is bijzonder geschikt voor de zomerse vrije tijd; bij warm weer heeft het niets zwaars. De halsring is afgezet met een gebreide driekleurige band, de brede manchetten zijn verdubbeld. De badstof is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Aan de voorzijde zijn twee zakken bevestigd door middel van platte naden.

  Vrijetijdskleding in badstof. Van Armor lux

  Stoffen van badstof zijn niet alleen aangenaam om te dragen in de zomer - maar vooral dan - omdat ze volumineus, zacht en behoorlijk verwarmend zijn, maar ook luchtdoorlatend en aangenaam airconditionend. Het materiaal kan ook veel vocht opnemen dankzij het grotere oppervlak dat door de lusgarens wordt gecreëerd. Een typisch kenmerk van badstof is dat het gemaakt is van zogenaamde fancy yarns: meervoudig gedraaide garens die al de lussen hebben die zo kenmerkend zijn voor de stof - hier komt ook het gekrulde, vrij gripvaste oppervlak van het materiaal vandaan.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 16724

   100% katoen. Tweewegrits met metalen schuivers. Gemaakt in Frankrijk. Ruglengte in maat M = 68,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu