Menu

Dames veterschoen rundleer

Donkerbruin
Dames veterschoen rundleer
Donkerbruin
Donkerbruin
379,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Past goed. Enkelhoge veterschoen

De elegante Italiaanse bergschoenen uit de jaren 1930 dienden als model voor deze veterschoen. Het is dubbel gestikt en volledig met leer gevoerd, goed gewatteerd bij de enkel en biedt veel bewegingsvrijheid aan de tenen dankzij de haverachtige neus - de laars, die grotendeels met de hand wordt gemaakt in Hongarije, sluit dus perfect aan op de voet.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 67335

Bovenmateriaal rundleer, chroomgelooid, voering kalfsleer, chroomgelooid. Binnenzool en dekzool van koeienhuid. 5 paar metalen oogjes en 2 paar metalen haakjes. Rubberen buitenzool met goede grip (Vibram®). Gemaakt in Hongarije. Geleverd met een tweede paar (donkere) veters. Engelse maten 3-8 in halve maten.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu