Menu
New Must

Dames sjaal Nicki zijde

Blauw-Wit
New Must
Dames sjaal Nicki zijde
Blauw-Wit
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Klassieker. De Nicki sjaal

  Oorspronkelijk was de nicki sjaal werkkleding. In vroegere eeuwen werd het gedragen door ambachtslieden en landarbeiders, maar in de loop van de industrialisatie in de 19e eeuw werd het ook door fabrieksarbeiders overgenomen. In de 20e eeuw werd het ontdekt door de mode en beleefde het verschillende stijgingen van populariteit, vooral in de jaren 1950 en 1970. In de 21e eeuw gaat de populariteit van de nicki-sjaal onverminderd door. Hier komt er een van pure zijde. Het heeft een dicht bezet, bedrukt stippenpatroon, toont een effen rand en is rondom met de hand gerold.

  Nieuwe moet. Accessoires uit Italië

  New Must is een in 2012 opgericht textielbedrijf dat gevestigd is in Como, op amper 50 kilometer van de modemetropool Milaan. Het staat voor accessoires - sjaals, stola's en omslagdoeken - gemaakt van natuurlijke materialen. Voor de wintercollectie worden vooral wol en kasjmier gebruikt, voor de zomercollectie zijde, katoen en linnen. Naast het gebruik van natuurlijke grondstoffen richt New Must zich op de naleving van alle Europese ethische en milieunormen, want respect en erkenning van de waarde van menselijke arbeid is voor New Must letterlijk een must. En bovenal is er de zichtbare en tastbare vraag naar handgemaakt design en kwaliteit.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210034

   100% zijde. Gemaakt in Italië. 60 × 60 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen