Menu

Dames Parkeerjas EtaProof®

Donkerblauw
Dames Parkeerjas EtaProof®
Donkerblauw
Donkerblauw
€ 479,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

Voor wind en weer. EtaProof®

Het buitenmateriaal van deze parka jas met capuchon is EtaProof®, het met matige was geïmpregneerde, maar ademende katoenweefsel van de Zürichse weverij Stotz. Het is zo dicht geweven dat de vezels opzwellen bij contact met vocht en dat waterdruppels zich op het oppervlak afzetten. De parkajas sluit met een tweewegritssluiting. De manchetten zijn omgeslagen en voorzien van drukknopen. Twee naadzakken met drukknopen en een binnenzak met ritssluiting bieden ruimte voor kleine spullen voor dagelijks gebruik. Een overlangse splitnaad op de rug maakt het silhouet optisch slanker, en een splitje op de rug verhoogt het draagcomfort.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 204533

100% katoen (EtaProof®). Voering 100% viscose. Metalen drukknopen en tweewegritssluiting. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 38 = 95,5 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu