Menu

Dames Parka EtaProof®

Donkerblauw
Dames Parka EtaProof®
Donkerblauw
Donkerblauw
€ 499,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Wij hebben deze ongevoerde, lange parka van EtaProof®, een dicht geweven en matig gewaxte stof die wind- en waterafstotend is. Het schouderstuk is gedubbeld, over de ritssluiting zit een knoopbaar paneel en de mouwzomen hebben een elastisch trekkoord. Met een ander trekkoord kan de wijdte ter hoogte van de taille worden aangepast. De ruim gesneden parka kan ook als overjas gedragen worden....

Parka en overjas tegelijk

Deze ongevoerde lange parka is ruim gesneden van EtaProof® full-twist gabardine geweven in een keperbinding met waterafstotende coating op basis van wax - zodat hij ook als overjas kan worden gedragen. Het schouderstuk is gedubbeld, over de ritssluiting zit een knoopbaar paneel en de mouwzomen hebben een elastisch trekkoord. De wijdte van de parka kan worden aangepast via een intern trekkoord ter hoogte van de taille, dat met knopen kan worden versteld. De wijdte van de mouwen wordt bij de ellebogen vergroot door kleine bewegingsplooien.

Regenbestendig doek. EtaProof®

EtaProof® is het veelgeprezen Zwitserse katoenen doek dat door de Zürichse weverij Stotz is ontwikkeld. De zeer goed ademende stof wordt onder meer gewaardeerd door buitensporters en poolreizigers. Het is gebaseerd op het beschermingsprincipe van parapluzijde en houdt u droog als de regen niet met bakken uit de hemel komt: de met matige was geïmpregneerde stof is zo dicht geweven dat de vezels opzwellen bij contact met vocht en waterdruppels zich op het oppervlak afzetten.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 43821

100% katoen (EtaProof®). Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong. Knopen en koordstoppers van echte hoorn. Klepzakken, elastische mouwboord met trekkoord, intern trekkoord verstelbaar in de taille met knopen. Riri metalen ritsen, metalen gesp op de kap. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 38 = 105,5 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu