Menu

Dames jeans Bootcut

Blauw
Dames jeans Bootcut
Blauw
  Blauw
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  5-pocket jeans in een slanke pasvorm. Het licht uitlopende been is typisch. De verwassen look wordt gecreëerd met behulp van een laserproces - zonder chloor. Met gebogen achterzakken. De zelfkant met de rode streep op een witte achtergrond is het handelsmerk van Goodsociety.

  Laars-klaar. Bootcut jeans

  5-pocket jeans in een slim fit met een normale taille, de pijp loopt vanaf de knie iets uit. De stevige denim geweven van biologisch katoen heeft een dicht oppervlak, elastaan zorgt voor een goede pasvorm en elasticiteit. De schering van de stof is geverfd met zuivere indigo, zonder het gebruik van zwavel. De stof, die op milieuvriendelijke wijze is afgewerkt zonder het gebruik van chloor, heeft een versleten uiterlijk met een licht midden- en donkerblauw contrast. Het uitgewassen uiterlijk wordt gecreëerd met behulp van een laserproces.

  Minder is meer. goodsociety

  De jeans van het Hamburgse label goodsociety zijn altijd al anders geweest. Waar gewoonlijk grote hoeveelheden grondstoffen worden verbruikt en vaak weinig milieuvriendelijke middelen worden gebruikt bij de productie, gaat goodsociety sinds de oprichting in 2007 volledig uit van het principe: less is more. Met indigo geverfde jeans worden niet behandeld met zwavel en alle jeans worden gewassen zonder chloor en andere milieubelastende stoffen. De gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Het wordt gesponnen en geweven in Italië. Het snijden, afwerken, wassen en afwerken gebeurt in een fabriek in Tunesië die een voorbeeldige structuur heeft en voldoet aan de hoogste ecologische en sociale normen. Zelfs voor de details wordt gezorgd op goodsociety: Knopen en klinknagels zijn meestal gemaakt van gerecycleerd metaal, de labels zijn gemaakt van veganistische stoffen, en beide komen uit Italië, net als de denim.

  Bericht:

  Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en meubelstoffen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 89946

   98% katoen, 2% elastaan. Nikkelvrije messing ritssluiting, koperen klinknagelknop, roestvrijstalen tegenknop. Gemaakt in Tunesië. Denim 10.5 oz.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu