Menu
Hack Lederware

Dames capuchonjas Deerskin

Olive
Hack Lederware
Dames capuchonjas Deerskin
Olive
  Olive
  € 1.699,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Weelde in elk detail

  Deze ongewone, licht getailleerde jas met kap is gesneden als een anorak, waarbij zeemgelooid hertenleer op een weelderige, bijna uitbundige manier is gebruikt. Deze weelde aan materiaal wordt gevolgd door Hack's overeenkomstige aandacht voor detail in de afwerking. De ritsen, drukknopen, koordstoppers en oogjes zijn niet alleen van metaal, deze laatste zijn ook met koeienhuid bekleed. De rompvoering is een stevige katoenen keper, terwijl een viscose keper mouwvoering het aantrekken vergemakkelijkt.

  Hack. Lederwaren met karakter

  Achter Hack Lederware staat Christoph Hack, oprichter en fijn lederbewerker met een eigen atelier in Keulen. Hij werkt al tientallen jaren met een grote verscheidenheid aan leersoorten, waardoor hij een schat aan ervaring heeft opgedaan die doorwerkt in het ontwerp van de kledingstukken. Hack verwerkt bijvoorbeeld alleen leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië tot slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires. De modellen van koeienhuid, paardenhuid en hertenhuid documenteren sporen van het leven van een dier, zoals insectenbeten of doornscheuren. Hun patina, dat zich ontwikkelt door beweging en veelvuldig dragen, is uitdrukkelijk gewenst omdat het bewijst dat het lederen kledingstuk met eer mag verouderen. Juist dit natuurlijke verouderingsproces geeft Hack jacks hun unieke "gezicht". Ze worden samengesteld in het hoofdkantoor van Hack in Keulen en in een Pools partnerbedrijf.

  Een match voor alles: zeemleder.

  De zeemlooiing van hertenleer is een van die eeuwenoude looiprocessen die ongeëvenaard mooi en duurzaam leer opleveren. Gems gelooid hertenleer is zacht, warm, voelt bijna wollig aan en is temperatuur regulerend. De omzetting van de eiwitvezel van de huid in ledervezel berust op de oxidatie van dierlijke vetten en tranen, die tussen de vezels worden gewerkt. De kleur wordt in verschillende stappen met de hand aangebracht, en het leer vertoont aan de snijkanten altijd nog de gele achterkant die typisch is voor dit type looiing. Wij betrekken het van de traditionele Saksische looierij Müller in Nossen, opgericht in 1830.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 69260

   Zeemgelooid hertenleer (dikte 1,1 mm). Lichaamsvoering 100% katoen, mouwvoering 100% viscose. Metalen rits. Metalen drukknopen en koordstoppers. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 38 = 68 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Vlak drogen
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen