fejn jewelry

Creoolse Satijn Flat

Zilver
fejn jewelry
Creoolse Satijn Flat
Zilver
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Klassieker. De Creoolse

  De Creole is een echte juwelenklassieker. Het bijzondere aan dit ontwerp van gesatineerd zilver - naar keuze verguld - met een licht gestructureerd uiterlijk is dat deze ring weliswaar de karakteristieke ringvorm heeft, maar afgeplat is, wat de puristische indruk benadrukt.

  Duurzaam versieren. fejn jewelry

  Achter het in Keulen gevestigde sieradenlabel fejn jewelry zit Dagmar Kraemer, die jarenlang in de mode- en sieradenindustrie heeft gewerkt voordat ze in 2019 haar eigen bedrijf oprichtte. Zij volgt twee leidende ideeën in haar werk. De eerste is esthetisch. De sieraden van fejn jewelry zijn geïnspireerd op de puristische mode en hebben een overeenkomstig minimalistisch en tijdloos ontwerp. De tweede gaat verder dan het uiterlijk - naar het idee van duurzaamheid. De accessoires van fejn jewelry, die allemaal echte juwelen zijn, zijn dus hoofdzakelijk gemaakt van gerecycleerd 925 zilver, dat materieel transparant blijft of 24-karaats verguld is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207341

   1 paar. Ø 1,8 cm. Totaal gewicht 1,2 g.
   925 zilver (gerecycled).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen