Manufactum

Cowhide portemonnee klein

Manufactum
Cowhide portemonnee klein
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Als we geen goede dingen kunnen vinden, moeten we zelf actie ondernemen. Dat is gebeurd met deze compacte portefeuilles, waar we tevergeefs naar hebben gezocht in een versie die geheel uit plantaardig gelooid leer bestaat. De tassenmaker uit Ulbrich produceert daarom exclusief voor ons een kleine serie van dergelijke praktische portemonnees in klein formaat.

  Klein maar ruim

  Een kleine maar ruime portefeuille: gesloten heeft hij het formaat van een creditcard (9,5 × 6,5 cm); geopend biedt hij ook plaats aan bankbiljetten zonder ze te hoeven opvouwen. Twee kaartsleuven zijn geïntegreerd in het notitievak over de hele breedte. Aan de buitenkant heeft de portemonnee een muntvak dat sluit met een drukknoop, net als het biljettenvak.

  Kleine artikelen uit het kleermakersatelier Ulbrich

  In het dagelijks leven kan de portemonnee niet groot genoeg zijn: Naast contant geld, creditcards en ID's moeten er meestal ook kwitanties, visitekaartjes en vele andere kaarten in worden opgeborgen. Voor sommige dames vervangt het 's avonds zelfs hun handtas en overschrijdt daarmee duidelijk de grootte van een broek- of jaszak. Velen hebben daarom een tweede portemonnee die alleen gevuld is met het hoognodige voor vakanties, stedentrips, bezoeken aan biertuinen of cafés. Hij is nauwelijks groter dan een creditcard, past niet alleen in elke zak, maar is ook moeilijker te herkennen en te bereiken voor dieven - en mocht het ze toch lukken, dan is het verlies tenminste te overzien. De fijne kleermakerij Ulbrich in Opper-Franken produceert een klein assortiment van deze compacte portefeuilles, voor munten of biljetten, met veel of weinig kaartvakjes - want hoeveel er nodig is, kan nogal verschillen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20658

   Runderhuid (dikte 2 mm), plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. De portefeuille is met leer gevoerd. Kleur zwart. Vernikkelde metalen drukknoop. Gemaakt in Duitsland. 9,5 cm breed, 6,5 cm hoog, 2 cm diep. Gewicht 40 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten