Menu

Corduroy broek

Beige
Corduroy broek
Beige
  € 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Stapelvast en slijtvast. Getwijnd genuasnoer

  Dit ribfluweel wordt gewoonlijk gebruikt voor werkkleding - het robuuste materiaal is goed bestand tegen extreme slijtage. In de schering wordt een sterk getwijnd garen gebruikt; in combinatie met de hoge inslagdraaddichtheid - 55 draden per centimeter - ontstaat een zwaar, zeer veerkrachtig weefsel (500 g/m²) met een hoge poolweerstand. Dit komt enerzijds door de manier waarop de pooldraad in de stof is verankerd - de zogenaamde VW-weving - en anderzijds door het grote aantal inslagdraden. Herenpantalonspecialist Hiltl laat deze matig wijde herenbroek in Roemenië maken zonder plooi of omslag. De elastische tailleband aan de zijkanten is verdubbeld met buitenstof. De broek heeft Franse zijzakken en twee achterzakken met echte hoornen knopen.

  Hiltl. Eersteklas broek

  Toen meester-kleermaker Fritz Hiltl in 1955 zijn broekenfabriek in Sulzbach-Rosenberg in de Oberpfalz oprichtte, kon hij nauwelijks dromen dat zijn bedrijf ruim 60 jaar later broeken in meer dan 40 landen zou verkopen. De basis van dit succes is de consequente afstemming op de filosofie van Hiltl om niet de grootste op de markt te willen zijn, maar de beste. De productie is allang uitbesteed aan andere, eigen vestigingen, maar de claim om broeken van compromisloze kwaliteit en met een perfecte pasvorm te leveren is tot op de dag van vandaag overeind gebleven - ongeacht of de modellen voor de zakenwereld of voor de vrije tijd zijn.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 86668

   100% katoen. Ongevoerd. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Echte hoornen knopen, metalen rits. 2 zijzakken, 2 achterzakken met knopen. Gemaakt in Roemenië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu