Menu

Container Henry 1

Wit
Container Henry 1
Wit
Wit
€ 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

MAGAZIN products - een reeks meubels en woonaccessoires ontwikkeld en geproduceerd door MAGAZIN in samenwerking met ontwerpers.

De middelste stellingtoren van de serie met één hoge en één platte plank en een plateau bovenaan. Gemakkelijk te verplaatsen op verdekte, vrij draaiende wielen. Levering is gemonteerd.

Container Henry

Een stellingtoren met meerdere gebruiksmogelijkheden: HENRY in zwart en wit, small, medium en large is een objectief middelpunt in de ruimte of een discreet meubel. HENRY staat vrij, autonoom en van alle kanten toegankelijk als ruimteverdeler of als aanvullend meubelstuk in de badkamer, woonkamer of hal. Gemakkelijk te verplaatsen door vrijdraaiende, verborgen wielen. Een legplank die de compartimenten verdeelt en een lade - beide van plaatstaal en gelakt in blauw of wit - vullen HENRY aan en breiden de functie ervan uit.

Wij streven naar deze diversiteit in het gebruik van al onze MAGAZIN producten. Naast zijn functionaliteit valt het kleine meubelstuk op door zijn slimme constructie: panelen die onder een hoek van 45 graden zijn gefreesd, grijpen om en om in de hoogte in elkaar. Dit geeft HENRY een zeer fijne contour en benadrukt tegelijkertijd het hoogwaardige materiaal, waarvan de gelamineerde houten kern dus zichtbaar is. HENRY wordt volledig gemonteerd geleverd. We ontdekten HENRY en de ontwerpers van Studio Sergeant rond de jonge Belg Pieter van den Poel op een tentoonstelling van afgestudeerden van de "Thomas More Hogeschool Mechelen". Met de naam van hun meubel willen de jonge ontwerpers herinneren aan de architect Henry van der Velde, die met de architectuur van het bibliotheekgebouw "Boekentoren" een opvallende boekentoren naliet aan hun geboortestad Gent.

Instructies

Productinformatie

Artikel nummer 89147

Afmetingen: B 42,5 x D 42,5 x H 68 cm
Gewicht: 14 kg
Materiaal: berkentriplex (oorsprong: Oost-Europa), 12 mm, aan beide zijden gecoat met witte melaminehars of aan beide zijden gecoat met zwarte fenolhars (de triplexplaten die in de carrosseriebouw worden gebruikt, kunnen verschillen in kleur en structuur vertonen, evenals kleine druksporen).
Ontwerp: Studio Sergeant / MAGAZIN
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

MAGAZIN-Producten

MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

MAGAZIN-producten
Menu