Menu

Contact grill elektrisch

Glad/geplooid grill-oppervlak
Contact grill elektrisch
Glad/geplooid grill-oppervlak
  € 339,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het origineel. Van de Caffèbar naar de keuken.

  Caffèbar en contactgrill horen bij elkaar als mozzarella en tomaat. In heel Italië maakt de elektrische contactgrill van Milantoast sinds de jaren zestig deel uit van de inventaris van bars en cafés. Het is het origineel: de eerste contactgrill ooit ontwikkeld en geproduceerd in Italië. Een klassiek gastronomisch toestel, zwaar en betrouwbaar, met keramisch gecoate gietijzeren grillplaten in een stevige roestvrijstalen behuizing. Hieraan kunt u ook het professionele apparaat herkennen: overtollig frituurvet loopt over de onderste, licht hellende grillplaat direct in een lekbak eronder. De meegeleverde reinigingsborstel maakt het schoonmaken van de grillplaten eenvoudig.

  Wij bieden de contactgrill in twee uitvoeringen aan. U hebt de keuze: in één model hebben beide grillplaten een geribbeld oppervlak. Deze versie wordt vooral aanbevolen voor het bereiden van panini, de klassieke tosti's uit Italië, en voor het bereiden van delicaat gegrild voedsel (vis, garnalen, wit vlees). Probeer ook eens gegrilde kaas, groenten (zoals groene asperges) of zoetigheden (banaan in de schil, ananasschijven) uit dit apparaat. Bij het tweede model is alleen de bovenste grillplaat geribbeld, terwijl de onderste plaat vlak is. Als u - naast panini, toast met ham en kaas & co. - graag biefstuk, hamburgers en gegrilde aubergine (of courgettes) eet, dan is dit uw grill. Maar ook tofu, ei en kleine worstjes (met of zonder vlees) slagen op de gladde grillplaat.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 44119

   Variabele temperatuurinstelling (tot 300 °C). Met thermostaat en temperatuurcontrolelampje. Roestvrijstalen behuizing, keramisch gecoate gietijzeren grillplaten. Bakje gelakt plaatstaal, dekselgreep zwart Duroplast. Opgenomen vermogen 1,73 kW. Hoogte 17 cm, breedte 32 cm, diepte 38 cm. Gewicht 14 kg. Kabellengte 1,15 m. Geleverd met reinigingsborstel, maar zonder decoratie.
   Grilloppervlak geribbeld aan de bovenkant, glad aan de onderkant. Beschermende contactstekker (type F).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu