Menu
Manufactum

Concepthouder plaatstaal

Manufactum
Concepthouder plaatstaal
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Concepthouder voor het zwevende archiefsysteem

  De concepthouder is een optioneel onderdeel van onze "zwevende plank", een archiefsysteem dat geen ruimte inneemt op, maar zweeft boven of zelfs naast het bureau, waardoor het bureauoppervlak zelf vrij blijft. Dankzij de meegeleverde laboratoriumhuls is de concepthouder, die naar keuze links of rechts van het statief kan worden gemonteerd, in hoogte verstelbaar en ook variabel in helling. Het 1,6 mm dikke plaatstaal is aan de onderkant afgeschuind, zodat niet alleen papieren, maar ook een potlood kan worden vastgehouden.

  Denk dynamisch, stapel hoog

  Werk aan het bureau is niet statisch, denken al helemaal niet. Een goede organisatie kan een dergelijke dynamiek in de hand werken, en wat past daar beter bij dan een archiefsysteem dat ook dynamisch is? Wij hebben dit soort klassement niet uitgevonden. We ontdekten het in een oude, met vossenvlekken besmeurde catalogus voor kantoormeubelen en vonden het meteen aannemelijk. Wat heb je nodig als je vandaag iets dergelijks wilt realiseren? U hebt opbergdozen nodig zoals onze ivoren dozen, een standaard met een tafelklem (geleverd door de afdeling laboratoriumbenodigdheden) en een metaalwarenfabrikant die houders op maat kan maken voor onze opbergdozen.

  Plankconcept met toevoeging

  De indeling van maximaal vijf archiefkasten maakt een hiërarchische prioritering van verschillende urgentieniveaus mogelijk, van "boven" (afspraken) tot "onder" (dingen die gedaan moeten worden). De afzonderlijke archiefdozen, die in de lengte of in de breedte kunnen worden ingehaakt, kunnen ook met een simpele handbeweging worden verwijderd om elders te worden verwerkt. Bovendien kunnen ze 360° worden gedraaid. Bovenal nemen ze geen ruimte in op het bureau, maar zweven ze erboven of zelfs naast, waardoor het bureauoppervlak zelf vrij blijft.

  De structuur: variabel

  Het opslagsysteem bestaat uit vijf onderdelen (levering zonder inhoud):

  • Basis bestaande uit een bureauklem, een staander en drie in hoogte verstelbare houders.

  • Documententrays die in deze houders worden gehaakt.

  • Utensil tray voor schrijfgerei, liniaal, gum, puntenslijper, paperclips en dergelijke.

  • Optioneel kantelbaar en, dankzij de laboratoriumhuls, in hoogte verstelbare concepthouder van plaatstaal.

  • Als in plaats van de concepthouder twee extra schaphouders worden aangebracht, wordt het schap vijfvoudig.

  Productinformatie

  Artikel nummer 28473

   Kantelbare concepthouder, naar keuze rechts of links van de standaard te monteren, van zwart gepoedercoat plaatstaal (materiaaldikte 1,6 mm), afgeschuind aan de onderkant voor het opbergen van pennen. Zwarte gepoedercoate laboratoriumkoker met twee tommyschroeven. H 33 × B 32 × D 4 cm. Gewicht 1,1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten