Menu

Clematis Voet Terracotta

Clematis Voet Terracotta
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin april, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Gebaseerd op een historisch model, hebben we dit nuttige goedje weer gemaakt. Onze terracotta clematisvoet komt uit een pottenbakkerij in Frankrijk en helpt uw planten te beschermen tegen overmatig zonlicht en dus tegen uitdroging.

  Preventieve maatregelen.

  De grootste vijand van de clematis is overmatig zonlicht in het wortelgebied en de daaruit voortvloeiende uitdroging. Uit Engeland komt een even slimme als eenvoudige oplossing: een "halve" terracotta pot (zonder bodem), die ongeveer een derde van de weg in de grond voor de clematis wordt ingegraven en de basis van de plant beschaduwt. Bovendien verdampt het bodemvocht dat in de poreuze keramiek opstijgt en koelt zo de plant.

  Productinformatie

  Artikel nummer 72016

   Vorstbestendige klei. Gemaakt in Engeland. Hoogte 30 cm, breedte 17 cm. Gewicht 1,2 kg. Afmetingen en vorm kunnen licht afwijken. 1 stuk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten