Menu

Citruspers Select

Klein
Citruspers Select
Klein
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De handpers die echt werkt! Mooi gevormde citruspers van glad en gemakkelijk te reinigen fijn porselein met hoge oppervlaktehardheid. Dankzij de scherpe profilering van de centrale spie kan het sap effectief uit de pulp worden gehaald zonder kracht uit te oefenen. De zaden worden aan beide kanten opgevangen als ze voorzichtig worden uitgegoten. Een rubberen coating in het porselein zorgt voor een stevige grip van het kleine werktuig op het werkvlak. Het kleine handvat is ergonomisch gevormd en vergemakkelijkt het hanteren. In twee maten - voor kleine en grote citrusvruchten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22069

   Materiaal: porselein, silicone
   Klein Afmetingen: B 14 × D 11 × H 5 cmGewicht: 280 g
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu