Chemnitz krukje, klein

RAL 7021 Zwartgrijs
Chemnitz krukje, klein
RAL 7021 Zwartgrijs
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Kruk met drie poten en rubberen glijders onder de stalen poten. Ideaal als krukken bij werk- en eettafels.

  De krukken in de kleuren fluorescerend geel RAL 1026, pastelblauw RAL 5024 en verkeerswit RAL 9016 worden exclusief geproduceerd voor MAGAZIN.

  Chemnitz kruk

  De industriële werkkruk bij uitstek: het ontwerp van dit zitmeubel bestaat al sinds de jaren 1920 en wordt ook nu nog beschouwd als een van de meest gebruikte werkmeubelen - althans in de tijd van de wijdverbreide handmatige productie in de industriële productie. Het is geen nostalgische neiging die ons ertoe brengt dit meubelstuk opnieuw in ons programma op te nemen. Wat ons aantrekt is het purisme, de heldere en onvervalste opbouw. Sinds de jaren zestig wordt het onveranderd en in de beste industriële kwaliteit geproduceerd in een Zwabische fabriek voor werkmeubelen. De krukken hebben stevige rubberen glijders op hun poten, de licht gevormde zitting heeft een meerlaagse constructie, de zichtbare laag is van eikenhout en is naturel gelaten. Snelle patinering - indien niet gewenst - wordt vermeden door het oppervlak te oliën of in de was te zetten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89233

   Afmetingen: B 48 × H 45 cm, zitting: Ø 35 cm
   Gewicht: 3,8 kg
   Materiaal: Frame: staal, gepoedercoat; Zitting: beuken (herkomst: Duitsland), eikenfineer (herkomst: Europa), ongelakt, rubberen glijders
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen