Menu

Casual herenjack EtaProof®.

Donkerblauw
Casual herenjack EtaProof®.
Donkerblauw
  Donkerblauw
  € 499,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  (Bijna) alle weersomstandigheden. Casual jasje

  Dit ongevoerde, licht getailleerde vrijetijdsjack van EtaProof® (van biologisch katoen) is weerbestendig dankzij de materiaalkeuze en de capuchon. Strepen van 3M reflecterende tape zijn gebruikt op de mouwboorden, de bovenste zakken en het rugschouderstuk.

  Regenbestendig doek. EtaProof®

  EtaProof® is de veelgeprezen Zwitserse katoenen doek, ontwikkeld door de Zurichse weverij Stotz. De zeer ademende stof wordt onder meer gewaardeerd door outdoor-outfitters en poolreizigers. Het is gebaseerd op het beschermingsprincipe van parapluzijde en houdt u droog als de regen niet met bakken uit de hemel valt: de matig met was geïmpregneerde stof is zo dicht geweven dat de vezels bij contact met vocht opzwellen en waterdruppels op het oppervlak parelen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 69393

   100% katoen (EtaProof®) met impregnatie op basis van was. Reflecterende 3M tape, plastic ritsen. 2 zijzakken, verticale borstzak en 2 opgestikte mouwzakken. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 52 = 80 cm.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu