Menu

Casserole Bricknic

Ongeglazuurd
Nieuw
Casserole Bricknic
Ongeglazuurd
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Kleine kookpot van klei met alle goede eigenschappen die een "Romeinse pot" biedt. BRICKNIC wordt geproduceerd in het "Kannenbäckerland", een regio in Rijnland-Palts en de traditionele locatie van de klei-industrie en het keramiekambacht. Wanneer voedsel in een gesloten recipiënt wordt bereid, blijven voedingsstoffen en vitaminen in bijzondere mate bewaard. De bereiding in BRICKNIC is zeer eenvoudig: de functie volgens het dampkookprincipe brengt het voedsel perfect "to the point", onafhankelijk van verschillende kooktijden. Dit gebeurt in de oven, op de grill en zelfs in een open vuur - bij elke warmtebron (behalve inductie). Om het principe te activeren wordt de ongeglazuurde bovenkant van het vat vooraf ongeveer 15 minuten geweekt. De compacte en stapelbare vorm van het vat maakt het mogelijk om het in de open haard te stapelen! Het onderste gedeelte van de naturelkleurige BRICKNICS heeft binnenin een natuurlijk geglazuurd oppervlak, wat het schoonmaken - ook in de vaatwasser - vergemakkelijkt. De zwartebraune BRICKNIC is aan de buitenkant volledig geglazuurd. BRICKNIC is handgemaakt van natuurlijke klei en vrij van aluminium, nikkel, PTFE en PFOA. Het is temperatuurbestendig tot meer dan 900°.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203089

   Afmetingen: Natuur: B 24 x D 12 x H 10,7 cm, Zwart: B 22 x D 10 x H 10,7 cm
   Volume: ca. 600 ml
   Gewicht: 2,2 kg
   Materiaal: Natuurlijke klei, geglazuurd en ongeglazuurd
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu