Menu

Casamorati Mefisto Eau de Parfum

Casamorati Mefisto Eau de Parfum
99,90 €Basisprijs: 3.330,00 €/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Casamorati's Mefisto - bloemig-fris met een opulent-oriëntaalse basis.

Een ongewone, extreem frisse en bloemige mannengeur die klassieke Italiaanse eau de cologne citeert met zijn hartakkoord van roos en iris, maar een duidelijke wending neemt naar het opulente oriëntaalse met zijn basis van cederhout, sandelhout, vanille, muskus en ambergris. De heldere citrusnoten van grapefruit, limoen en bergamot in de topnoot, afgerond met lavendel, creëren een levendig kader.

Overvloedige herinneringen. De Casamorati 1888 geurcollectie van XerJoff

Exclusiviteit was vanaf het allereerste begin het kenmerk van de parfumfabrikant "La Fabbrica di Profumi C. Casamorati" uit Bologna. De verwennende geurcomposities en zepen werden zeer gewaardeerd in aristocratische en rijke kringen en ontvingen diverse onderscheidingen, niet alleen nationaal maar ook internationaal - zelfs de Italiaanse koningin Margarethe was er zo over te spreken dat zij Casamorati een gouden speld gaf als teken van haar waardering. Bijna 120 jaar later zijn de geuren niet meer verkrijgbaar, maar ze zijn allesbehalve oud nieuws - in 2004 besloot het in Turijn gevestigde parfumhuis XerJoff de parfumeurskunst van de late 19e eeuw nieuw leven in te blazen met een eigen Casamorati-collectie. In totaal elf geuren, gebaseerd op traditionele recepten, zorgvuldig verfijnd en gemaakt van natuurlijke grondstoffen, presenteren nu het geurige erfgoed van dit tijdperk - allemaal in ongewone, handgemaakte flacons. U vindt nu ook een selectie voor mannen en vrouwen in onze winkel.

Productinformatie

Artikel nummer 70040

30 ml glazen fles
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu