Menu

Carl Tischlocher

Carl Tischlocher
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Slimme mechanica.

  Deze (visueel en functioneel) ongewone bureaustans van zwart gelakt staal heeft, in plaats van een gemarkeerde perforatorhouder, twee aanslagrails die met elkaar verbonden zijn door een intern tandwiel, die ervoor zorgen dat de ingebrachte perforator (tot 45 vel) altijd in het midden wordt geponst, ongeacht het velformaat. Het ingeklapte handvat kan worden vergrendeld voor opslag in de bureaulade (waar dit prachtige stuk volgens ons niet thuishoort). Van de van oorsprong Japanse, nu in Hong Kong gevestigde fabrikant van kantoorapparatuur Carl.

  Productinformatie

  Artikel nummer 76742

   Behuizing, aanslagstangen, stempels en opvangbak van staal. Perforeert tot 45 vel (80 g papier) met een randlengte van 10 tot 31,5 cm. Lengte 16 cm, breedte 10,5 cm, hoogte 14 cm. Gewicht 830 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu