Naturhaus Naturfarben

Care Set Houten Tuinmeubelen

Naturhaus Naturfarben
Care Set Houten Tuinmeubelen
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Verfrissende dieptereiniger

  Verweerd, vergrijsd en verbleekt hout en versleten met olie en was behandelde oppervlakken zien er na behandeling met "Holzfrisch" als nieuw uit - de rijke, frisse kleurtoon keert terug. Deze diepe reiniging en opheldering gebeurt grondig, maar zonder dat het middel op basis van fruitzuren de intacte oppervlakken aantast. De bijgevoegde onderhoudsolie ondersteunt de weerbestendigheid van de eerder diep gereinigde tuinmeubelen. Schuurvlies en schuurpapier worden meegeleverd om het verzorgingsproduct in het houtoppervlak te verwerken.

  Bewezen in de praktijk

  Een van onze redacteuren overtuigde zich van de enorme efficiëntie van deze zorgset. Het testobject was een houten serveerwagen die verscheidene jaren zonder enige zorg buiten had doorgebracht en verbleekt, vergrijsd en ruw was geworden. Sinds de behandeling met de onderhoudsset heeft het hout weer een volle, frisse kleur en een glad oppervlak - de trolley ziet eruit als nieuw.

  Natuur effectief. Reinigings- en verzorgingsproducten van Naturhaus

  Naturhaus in Opper-Beieren biedt al meer dan 20 jaar reinigings- en onderhoudsproducten voor natuurlijke bouwmaterialen die aan professionele normen voldoen, maar toch met de hand kunnen worden gebruikt, zonder reinigings- of polijstmachines. Alle ingrediënten voldoen ook aan de hoge compatibiliteitseisen voor behandelde oppervlakken van kinderspeelgoed.

  Productinformatie

  Artikel nummer 83720

   Bestaande uit een fles fruitzuur houtverfrisser (0,25 l, verwijdert algen, mosgroei en vergrijzing, reinigt intensief, verheldert het hout en verwijdert zelfs oxidatievlekken van metalen) en een fles houtverzorging (0,25 l, ondersteunt de weersbestendigheid van uw tuinmeubelen en geeft het hout een frisse uitstraling). Plus een schuurvlies (9,5 x 10 cm), een schuurpapier (10 x 11,5 cm) en een paar vinyl wegwerphandschoenen. Met verzorgingsinstructies.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen