Menu

Camera riem harnas leer

Totale lengte 140 cm
Camera riem harnas leer
Totale lengte 140 cm
€ 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Handgemaakt uit Hamburg. Camera harnas.

Oude met gras gelooide runderhuid, zoals die vroeger werd gebruikt voor het maken van hoofdstellen en tuigen, zult u hier weer tegenkomen. De riemen worden gesneden uit het zogenaamde kernstuk, uit het ruggedeelte, waar de ledervezels hun fijnste en tegelijk dichtste structuur hebben. Ondanks zijn robuustheid blijft het materiaal uiterst plooibaar en flexibel - beter kan het voor dit doel niet worden. De fabrikant van onze camerariemen in Hamburg betrekt dit leer van een leerlooierij in Noord-Duitsland. Een vulling van zacht elandleer is zacht voor nek en schouders en maakt de camera niet tot een last, zelfs niet als hij lange tijd wordt gedragen. Er zijn twee manieren om de riemen aan de camera te bevestigen, afhankelijk van het model: door middel van de ringen van verenstaal of door de smalle uiteinden van de riemen door de oogjes op de camerabehuizing te trekken. Messing knoopnagels worden dan gebruikt om de lussen te openen en te sluiten.

Productinformatie

Artikel nummer 18947

Geschikt voor veel compacte en (D)SLR camera's. Koeienhuid (dikte 2 mm), plantaardig gelooid, herkomst: Duitsland. Elk lederen schoudervullingen (dikte 4 mm). Messing knop klinknagel. Ringen (Ø 1 cm) verenstaal vernikkeld. Breedte 1,2 cm. Gemaakt in Duitsland. Kleur bruin.
Wij bieden deze camerariem in verschillende lengtes aan. Als u uw camera graag over uw schouder draagt, kiest u de tweede.
Totale lengte 140 cm. Gewicht 90 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu