Menu

Camel hair slipper

Bruin
Exclusief
Camel hair slipper
Bruin
Bruin
99,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Luxueus. Kameelhaar

U ziet het meteen en u voelt het ook: deze pantoffels zijn gemaakt van echt kameelhaar. Zij zijn zacht, licht van gewicht, aangenaam van vorm - en zij houden u zeer warm. Gottstein vervaardigt de kameelharen pantoffels exclusief voor Manufactum.

Tiroolse vlekken. Van Gottstein

In Oostenrijk bedoelt iedereen die het over "Patschen" heeft, hun pantoffels. Die van ons komen van Gottstein in Imst. Sinds 1926 wordt daar onberispelijk volantvilt gemaakt: een vacht van zuiver wol of kameelhaar, zonder chemicaliën geweekt in bronwater uit de bergen, wordt in een oude hamermolen geperst en geklopt tot het zodanig is samengeperst dat het geschikt is voor het maken van zulke buitengewone pantoffels. De pantoffels worden uit één stuk gevilt, en snijranden die als storend worden ervaren, zijn bij dit soort ambachtelijke produktie niet meer nodig. De pantoffels worden zo gevormd dat zij aan de voet passen wanneer zij op een leest worden getrokken en vervolgens geweekt, geperst en gedroogd worden. Een lichte kromming in de teenzone maakt het lopen comfortabel, en het zuivere wolvilt bevordert een evenwichtig voetklimaat in zomer en winter.

Bericht:

De slippers hebben de neiging klein te vallen: Het is beter om een maat groter te kiezen dan normaal.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 200695

100% kameelhaar. Voetbed met voorgevormde boog in het teengedeelte, buitenzool van chroomgelooid rundleer (dikte ca. 2,2 mm), licht geruwd. Gemaakt in Oostenrijk.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu